Potřebujete si čistit jazyk, když si čistíte zuby bambusovým zubním kartáčkem

- 2021-10-13-

Potřebujete si čistit jazyk při čištění zubů pomocí abambusKartáček na zuby

Pokud se všechny druhy bakterií, odumřelé kožní buňky, sliny a zbytky jídla hromadí v mezerách papily jazyka po dlouhou dobu a nelze je včas odstranit, může to zničit rovnováhu ústní flóry a vést k výskytu onemocnění . Časté čištění jazyka navíc může také pomoci osvěžit dech a odstranit zápach z úst.

Příčiny nevolnosti při čištění jazyka

1. Při čištění jazyka je kořen jazyka podrážděný a nadzvednutý a dotýká se zadní stěny hltanu, což může způsobit nevolnost.
2. Vymačkejte příliš mnoho zubní pasty. Při čištění jazyka bude příliš mnoho pěny dráždit hrdlo a způsobit nevolnost.
3. Čistěte si zuby studenou vodou (zejména v zimě). Vzhledem k velkému teplotnímu rozdílu mezi ústní dutinou a vodou může stimulovat ústní nervy a způsobit nevolnost.

4. Může to být způsobeno chronickou faryngitidou a gastritidou

Způsoby, jak si vyčistit jazyk

1. Síla: Při čištění jazyka nepoužívejte příliš velkou sílu. Pokud není čistý, můžete jej několikrát jemně vykartáčovat.
2. Frekvence: Podle osobních potřeb si občas očistěte jazyk, obvykle dvakrát týdně, ale lze ji také zvýšit nebo snížit podle individuálních potřeb a libovolně zařídit.
3. Čas: Když si čistíte zuby, stačí si vyčistit jazyk, abyste si nemuseli dlouho čistit zuby.
4. Nástroje: Můžete použít speciální škrabku na jazyk. Věnujte prosím pozornost velikosti nástroje. Je příliš velký a neohebný a může snadno způsobit zvracení.

5. Akce: Když se hlavice kartáčku dotkne povrchu jazyka, kartáčujte od kořene jazyka ke špičce jazyka, abyste se vyhnuli pohybu v opačném směru; když dosáhne úst, měla by být hlava kartáčku zavěšena. Při škrábání jazykem se nenadechujte, nebo můžete jemně vydechnout, abyste se vyhnuli zvracení.

Bamboo Toothbrush With Big Tail